GRATIS FRAGT v. køb over kr. 400,-

Galleri og kundeudtalelser

Se billeder og udtalelser fra vores mange kunder i galleriet nedenfor og få inspiration til hvordan andre familier og børn bruger legemåtterne fra Gohexa. Der er ingen grænser for hvilket legetøj du kan anvende her og som du kan se strækker det sig lige fra LEGO Friends, LEGO City til almindelige biler og Sylvanian Friends.

GOHEXA Legemåtterne har givet nyt liv til min 9 årig datters LEGO Friends. Troede ellers det var forbi, men nu er det igen fundet frem sammen med veninderne.

Dorthe - Støvring

Der er bygget indhegninger til dragen, lejrbål med sten omkring og meget mere. Og så skulle jeg hilse og sige tak - og sige, at legemåtterne er rigtig, rigtig seje. Der er vist billeder frem til børnehaven og der var også bred enighed om, at de var seje :)

Merete - Randers C

Rigtig flot grafik og lækker kvalitet på GOHEXA legemåtterne

Mette - Gistrup

Jeg har haft sættet med oppe i den børnehave hvor jeg er pædagog og det var et hit. Selvom vores sæt legemåtter måske mest henvender sig til piger og LEGO Friends, fik drengene også gang i mange gode lege med biler og dinosaurusser.

Marianne - Sejlflod

Super fine og god kvalitet

Helle - Aalborg

Simpelthen en genial ide, min datter leger med sine LEGO Friends på legemåtterne. Håber virkelige at det bliver en succes for jer...